Vištiena su medumi
- Ingredientai
Vištienos filė gabaliukai (arba kulšelės);
1/2 puodelio margarino;
ištirpinto 1/2 puodelio medaus;
1 šaukštelis druskos;
1/4 puodelio garstyčių;
1 arbatinis šaukštelis kario.- Gaminimas
-
Sumaišomas margarinas, medus, druska, garstyčios ir karis. Užpilama ant vištienos. Kepama orkaitėje 350 laipsnių temperatūroje virš valandos. Jei vištienos gabaliukai mažesni, galima kepti keptuvėje, nuolat pamaišant.
Gairės: Vištiena su medumi, margarinas, druska, garstyčios, karis.
Receptą atsiuntė: Valstietis.lt
|
|

Velykinis triušis





Triušieną, išmirkytą vandenyje su druska ir citrinos sultimis, išvirti su pipirais, lauro... |
PUSLAPIAI: