Švelni vištiena su abrikosais
- Ingredientai
500 g. vištienos filė
250 g. pievagrybių
400 ml. skardinės konservuotų abrikosų
250 g. grietinės
Druska
Garnyrui: ryžiai- Gaminimas
-
Vištienos filė išplauti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais. Filė apkepti, įdėti druskos pagal skonį, galima panaudoti vištienos prieskonių. Į keptuvę su vištiena įmesti supjaustytus pievagrybius ir troškinti apie 10 min. Abrikosus supjaustyti pailgais gabaliukais ir sumesti į vištieną su pievagrybiais. Troškinti dar 3-5 min. Įdėti greitinės ir troškinti dar 5-7 min. Patiekti su ryžiais.
Gairės: Švelni vištiena su abrikosais, pievagrybiai, grietinė, druska, ryžiai.
Receptą atsiuntė: Valstietis.lt
|
|

Velykinis triušis





Triušieną, išmirkytą vandenyje su druska ir citrinos sultimis, išvirti su pipirais, lauro... |
PUSLAPIAI: