Vištiena su kariu ir medumi
- Ingredientai
Vištienos ketvirčiai;
karis;
česnakas;
keturių pipirų mišinys;
medus;
bulvės garnyrui.- Gaminimas
-
Apiberti vištieną druska, kariu ir pipirais. Česnakus smulkiai sutarkuoti ir įtrinti į vištieną. Palikti marinuotis valandai. Vištieną ploniu sluoksniu ištepti medumi. Padėti vištieną ant grotelių su bulvėm, groteles įdėti į kepimo indą ir uždengti kepimo maišeliu. Kepti orkaitėje 220 laipsnių temperatūroje apie 30-35 min. Šį patiekalą geriausiai patiekti kartu su špinatų salotomis.
Gairės: Vištiena su kariu ir medumi, bulvės, česnakas, pipirai, karis, medus.
Receptą atsiuntė: Valstietis.lt
|
|

Velykinis triušis





Triušieną, išmirkytą vandenyje su druska ir citrinos sultimis, išvirti su pipirais, lauro... |
PUSLAPIAI: