Bananų ledai
- Ingredientai
Bananai;
pienas;
juodas šokoladas;
baltasis šokoladas;
riešutai;
pabarstukai.- Gaminimas
-
Bananus nulupti, perpjauti per pusę (neišilgai), įkišti medinį pagaliuką į nupjautąjį banano dalį. Į puodą sudėti norimą šokoladą, įpilti šiek tiek pieno ir lėtai pakaitinti nuolat maišant. Bananą mirkyti į šokoladą ir į pasirinktus priedus-pabarstukus ar riešutus. Bananus sudėti ant pjaustymo lentelės, padengtos maistine plevele, ir padėti į šaldymo kamerą porai valandų.
Gairės: Bananų ledai, pienas, juodasis šokoladas, baltasis šokoladas, riešutai, pabarstukai.
|
|

Smėlinės tešlos pyragėliai stiklinėse





2 aukštas stiklines (250 ml talpos) ir 6 mažas stiklinaites (po 150 ml) ištepti riebalais ir... |

Velykinis avinėlis





Šokoladą smulkiai sukapoti. Riebalus išsukti su vaniliniu cukrumi ir kiaušiniais (sudedami po... |

Šokoladinis pyragas





Įkaitinkite orkaitę iki 200° C. Ištepkite aliejumi 25 cm skersmens atidaromą formą. Didelėje keptuvėje... |

Obuolių vyniotinis





Į ištirpintą sviestą supilkite vandenį, įberkite druskos, išmaišykite, suberkite miltus,... |

Obuolių pyragas





Paruoškite mielinę tešlą: mieles ir pusę šaukštelio cukraus (iš nurodyto recepte)... |

Citrininis plokštainis





Trapios tešlos paplotis 1. Orkaitę įkaitinti iki 210˚C. 2. Į karščiui atsparų dubenį sudėti... |
PUSLAPIAI: