Netikras šokoladinis pyragas
- Ingredientai
3 kiaušiniai;
9 šaukštai pieno;
9 šaukštai aliejaus;
9 šaukštai cukraus;
9 kupini šaukštai miltų;
1 šaukštelis kepimo miltelių;
1 šaukštelis gesintos sodos;
90 g. kakavos miltelių;
250 g. virti burokėliai.- Gaminimas
-
Suplakti kiaušinius su pienu, cukrumi, aliejumi. Virtus burokėlius sutarkuoti smulkia trintuve. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, soda ir kakava. Viską gerai išmaišyti. Tešlą supilti į formą, dėti į orkaitę ir kepti 180 laipsnių temperatūroje apie 40 minučių.
Gairės: Netikras šokoladinis pyragas, kiaušiniai, pienas, aliejus, cukrus, miltai, kepimo milteliai, gesinta soda, kakava, virti burokėliai.
Receptą atsiuntė: Valstietis.lt
|
|

Smėlinės tešlos pyragėliai stiklinėse





2 aukštas stiklines (250 ml talpos) ir 6 mažas stiklinaites (po 150 ml) ištepti riebalais ir... |

Velykinis avinėlis





Šokoladą smulkiai sukapoti. Riebalus išsukti su vaniliniu cukrumi ir kiaušiniais (sudedami po... |

Šokoladinis pyragas





Įkaitinkite orkaitę iki 200° C. Ištepkite aliejumi 25 cm skersmens atidaromą formą. Didelėje keptuvėje... |

Obuolių vyniotinis





Į ištirpintą sviestą supilkite vandenį, įberkite druskos, išmaišykite, suberkite miltus,... |

Obuolių pyragas





Paruoškite mielinę tešlą: mieles ir pusę šaukštelio cukraus (iš nurodyto recepte)... |

Citrininis plokštainis





Trapios tešlos paplotis 1. Orkaitę įkaitinti iki 210˚C. 2. Į karščiui atsparų dubenį sudėti... |
PUSLAPIAI: