Farširuotas karpis
- Ingredientai
Česnakas;
karpis;
kiaušinis;
manų kruopos;
morka;
svogūnas;
žuvies prieskoniai.- Gaminimas
-
Nulupti oda nuo pilvo. Užmarinuoti ją (pipirai, druska, žuvies prieskoniai). Galima palikti nakčiai. Mėsą atskirti nuo kaulu ir sumalti su mėsmalę. Į ją įmušti kiaušinį, įberti manų kruopų, įdėti apkepinta svogūną su morkomis ir česnaku, prieskonių žuviai.
Paruoštą masę sudėti atgal į odą. Odą surinkti dantų krapštukais. Prieš tai įpilus aliejaus ir vandens kepti 200 laipsnių orkaitėje maždaug 40 min.
Gairės: česnakas, karpis, kiaušinis, manų kruopos, morka, svogūnas, žuvies prieskoniai.
Receptą atsiuntė: Mama.lt
|
|

Velykinis triušis





Triušieną, išmirkytą vandenyje su druska ir citrinos sultimis, išvirti su pipirais, lauro... |
PUSLAPIAI: