Pyragas su pudingu ir persikais
- Ingredientai
2 kiaušiniai;
100 g cukraus;
1 šaukštelis vanilinio cukraus;
100 g sviesto;
1 šaukštelis kepimo miltelių;
200 g miltų;
1 pakelis pudingo;
200 g konservuotų persikų.- Gaminimas
-
Kiaušinius, cukrų ir vanilinį cukrų išplakite kartu, sudėkite sviestą (jį pirmiau išlydome), įmaišykite kepimo miltelius ir miltus. Gautą tešlą sudėkite į riebalais pateptą skardą. Paruoškite įdarą: pudingo miltelius išleisti su trupučiu šalto pieno ir supilti į likusį, užvirintą su cukrumi pieną ir maišant kaitinti iki kol sutirštės. Gauta pudingą supilti ant tešlos, sujaustyti ir uždėti ant viršaus persikus ir kepti įkaitintoje orkaitėje 180°C apie 20 min.
Gairės: kiaušiniai, cukrus, vanilinis cukrus, sviestas, miltai, kepimo milteliai, pudingas, konservuoti persikai.
Receptą atsiuntė: Valstietis.lt
|
|

Smėlinės tešlos pyragėliai stiklinėse





2 aukštas stiklines (250 ml talpos) ir 6 mažas stiklinaites (po 150 ml) ištepti riebalais ir... |

Velykinis avinėlis





Šokoladą smulkiai sukapoti. Riebalus išsukti su vaniliniu cukrumi ir kiaušiniais (sudedami po... |

Šokoladinis pyragas





Įkaitinkite orkaitę iki 200° C. Ištepkite aliejumi 25 cm skersmens atidaromą formą. Didelėje keptuvėje... |

Obuolių vyniotinis





Į ištirpintą sviestą supilkite vandenį, įberkite druskos, išmaišykite, suberkite miltus,... |

Obuolių pyragas





Paruoškite mielinę tešlą: mieles ir pusę šaukštelio cukraus (iš nurodyto recepte)... |

Citrininis plokštainis





Trapios tešlos paplotis 1. Orkaitę įkaitinti iki 210˚C. 2. Į karščiui atsparų dubenį sudėti... |