Avienos pjaustiniai
- Ingredientai
3 avienos pjaustiniai su kauliukais;
pusė citrinos;
druska;
stambiai grūsti juodieji pipirai;
šakelė šviežio rozmarino;
šakelė šviežių mėtų;
2 šaukštai alyvuogių aliejaus;
svogūnas;
skiltelė česnako.- Gaminimas
-
Česnaką , svogūną, mėtas ir rozmariną smulkiai supjaustyti ir apibarstyti pjaustinius, išspausti citrinos sultis, pagardinti pipirais ir druska. Palikti vėsiai pastovėti. Kepti grilyje apie 15 minučių, kartkartėmis apversti ir pašlakstyti marinatu.
Gairės: Avienos pjaustiniai, citrina, druska, grūsti juodieji pipirai, rozmarinas, mėtos, alyvuogių aliejus, svogūnas, česnakas.
Receptą atsiuntė: Valstietis.lt
|
|

Velykinis triušis





Triušieną, išmirkytą vandenyje su druska ir citrinos sultimis, išvirti su pipirais, lauro... |
PUSLAPIAI: