• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jei vis pritrūkstate idėjų ir nežinote, ką suvalgyti po ilgos ir sunkios darbo dienos, turime idėją. Gardžios bulvės puikiai tiks ir kaip pagrindinis patiekalas, ir kaip garnyras prie mėsos patiekalo. 

Jei vis pritrūkstate idėjų ir nežinote, ką suvalgyti po ilgos ir sunkios darbo dienos, turime idėją. Gardžios bulvės puikiai tiks ir kaip pagrindinis patiekalas, ir kaip garnyras prie mėsos patiekalo. 

REKLAMA

Jums reikės: 10-12 bulvių, 100 gramų sūrio, alyvuogių aliejaus, kmynų, 1 arbatinio šaukštelio džiovintos maltos saldžiosios paprikos, druskos. 

Pirmiausia bulves nuplaukime, kiekvieną bulvę supjaustykime į keturias dalis.

Tada gabalėlius dėkime į šaltą vandenį, vėliau nusausinkime, įtrinkime druska ir sviestu, pabarstykime kmynais bei paprika. Bulves sudėkime į sviestu išteptą skardą, kepkime orkaitėje, įkaitintoje iki 190 laipsnių temperatūros.

Kepkime apie 30 minučių, kol bulvės gražiai apskrus.

Tuomet sūrį sutarkuokime. Galiausiai bulvių gabalėlius pabarstykime sūriu ir kepkime orkaitėje dar apie 10 minučių, kol sūris išsilydys ir patiekime į stalą. 

šaltinis: worldrecipes.eu/lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų