Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Dar skaniau kartais, negu koki saldaini kapot. Ar koki eseriuka ;) su saiku svarbu. O tortu visokiu gali ir nebut visiskai...
Rusų nacionalinis patiekalas. Silkė, svogūnas ir agurkas. Rusė tai žino ir reklamuoja
mmmmmmmmmmmm cinamonine skaniausia
labai megstu
Kodel daugiau pasaulyje niekas silkes nevalgo, tik lietuviai?
@Keista nesamones kalbi...
@Keista Kas tau sakė jog nevalgo? Rusai valgo, olandai, norvegai, suomiai ir t.t.
@Keista kaip ruzkiu siliotka bez galavy...
Kiek čia staiga silkės ekspertų atsirado xD man tai nesvarbu naudinga ar ne tačiau aš ja mėgstu ypač su svogūnais , karštomis virtomis bulvėmis pabarstitais krapais ir prie šaltos ka tik iš šaldikles bonkes baltos. Mmm
@XD Silkė,dauk vertingesnė už žuvį,jinai prilygsta lašišai.
Siaip tai cia idiotems is miesto reklama. Silke galima pirkti iki šiltų orų. Taškas.
Perku tik bajorų žuvį, ji puiki, tik nuo rudens iki pavasario šilumos. Nes kitu atveju ji būna per sena!!! Nes jos neišperka. Kad ir kiek ją besudytum savaitė prekyboj jai gėrio neprideda. Ji tampa minkšta ir neskani.
O kai dar elektra brangi, jos niekas nelaiko tinkamom saligom.
Išvada pirkit iš patikimų šaltinių, kitaip nusivilsit.
Labai graziai cia viskas skamba. Bet kai paskaitai ingradientu sarasa ant pakuotes per ka ta silke perejo, tai isgaruoja visas noras ja deti i burna. Gerai butu jeigu ji tik butu sudyta. Didzioji dalis ingradientu yra sunkiai suprantami, nes ten yra baisi chemija. Ta silke buvo mirkyra ir permirkyta neaisku kokiuose tirpikliuose pakol pateko i parduotuve. Nepatingekit ir paziurekit pakuote.Kaip galima teigti, kad silke naudinga valgyti, kai ten yra sukista beveik visa Mendelejevo lentele?Isimtis yra sviezia silke, bet ir tai neaisku kaip ji buvo apdorota pakol pateko i prekyviete. Nzn, man visas noras dingo ja valgyti. Galima gyventi ir be jos.
As labai megstu silke, ypac su svogunais ir bulvem. MMM skanumelis, varisiu dabar i maxima silkes ir bulviu nusiprilkti, svogunu dar turiu.
@BMW vairuotojas Prieš valgį nepamiršk uspakajoncų išgert, tu kur Rokiškyje daktarelis israse
Silkė arba ja mėgsti arba jos nekenti. Vaikystėje tai buvo vienas iš pagrindinių produktų. Bobute cibuline darydavo. Su karštom bulvėm ir kanapine gerai sueidavo. Dabar kai gyvenu didmestyje, tiesiog trokštu to maisto, pas mane šeimoj niejs navalgo, sako fui. Tai ir nebegaminu jos. Tik grįžtant pas tevukus kapoju kaip reikiant. I sveikata.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų