Vištienos kepenėlių paštetas su brendžiu
- Ingredientai
150 g sviesto;
200 g kepenėlių;
svogūnas;
2 skiltelės česnako;
džiovinti čiobreliai;
2 šaukštai brendžio.- Gaminimas
-
Kepenėles nuvalome. Susmulkiname svogūną ir kepiname svieste, kol pagelsta. Sudedame trintą česnaką ir kepiname 1 minutę. Sudedame kepenėles ir įberiame čiobrelių, dar kepame 5 minutes dažnai maišydami. Supilame brendį, troškiname minutę. Išgriebiame kepenėles kiaurasamčiu, sutriname smulkintuvu, sudedame į formą ir paliekame atvėsti.
Gairės: Vištienos kepenėlių paštetas su brendžiu, sviestas, svogūnas, česnakas, čiobreliai.
Receptą atsiuntė: Valstietis.lt
|
|

Velykinis triušis





Triušieną, išmirkytą vandenyje su druska ir citrinos sultimis, išvirti su pipirais, lauro... |
PUSLAPIAI: