Pistacijomis įdaryta višta

Įvertinimas: 0 / 5

Ingredientai

Višta;
vištienos krūtinėlė;
saujelė pistacijų;
saujelė razinų;
saujelė džiovintų abrikosų;
stiklinė grietinėlės;
pusė batono.

Gaminimas

Vištą perpjauti išilgai nugaros ir atskirti mėsą ir kaulus nuo odos,labai atsargiai, kad oda nesuplyštu, paliekant sparnelių ir šlaunelių kaulelius . Nuimti mėsą nuo kauliukų, kartu su vištienos krūtinėle, pistacijomis, džiovintais vaisiais sumalti mėsmale. Į tą patį faršą sudėti ir grietinėlėje mirkytą batoną. Gerai išminkyti faršą ir suformuoti vištą, tik plokštesnę. Galima patepti majonezu. Kepti apie 1,5 val. maždaug 180 laipsnių karštyje, įpylus į skardą vandens.

Gairės: Pistacijomis įdaryta višta, krutinėlė, razinos, abrikosai, grietinėlė, batonas.

Receptą atsiuntė: Valstietis.lt

Kepenėlių tortas
Vištiena su spagetti makaronais
 
 
 
Velykinis triušis

Velykinis triušis

2 2 2 2 2

 

Triušieną, išmirkytą vandenyje su druska ir citrinos sultimis, išvirti su pipirais, lauro...

Gairės: Velykinis triušis, vyniotinis, svogūnas, druska, pienas, kiaušinis, citrina, bulvės.

 
PUSLAPIAI:
 
Į viršų