Makaronai su mėsos faršu

Įvertinimas: 1 / 5

Ingredientai

400 g makaronų;
200 g mėsos faršo;
1 svogūnas;
3 šaukštai pomidorų padažo;
2 šaukštai aliejaus;
trupučio pipirų;
rozmarinas;
bazilikas;
žiupsnelis druskos.

Gaminimas

Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje, nukošti ir perpilti šaltu vandeniu. Mėsos faršą pakepinti aliejuje, dėti supjaustytą svogūną ir dar truputėlį pakepinti. Sudedame pomidorų padažą, druską, prieskonius. Gautą masę supilame ant paruoštų makaronų ir pakepiname.

Gairės: makaronai, faršas, svogūnas, pomidorų padažas, aliejus, pipirai, rozmarinas, bazilikas, druska.

Receptą atsiuntė: Valstietis.lt

Įdaryti makaronai
Faršu įdaryti makaronų vamzdeliai
 
 
Į viršų