Renginio metu virtuvės šefas žadėjo nustebinti svečių gomurį ir paruošti gausiai valgiais nukrautą stalą bei nustebinti skonių įvairove.
Vakarėlio metu svečiams buvo patiekiami madingi, visame pasaulyje pamėgti kokteiliai.
Baro „California“ vasaros vakarėlis
(29 nuotr.) Jolanta Svirnelytė (Paulius Peleckis/ BNS nuotr.)
Nomeda Kazlaus ir Olegas Vasinas (Paulius Peleckis/ BNS nuotr.)
Evalda Šiškauskienė (Paulius Peleckis/ BNS nuotr.)
Rasa Barauskaitė (Paulius Peleckis/ BNS nuotr.)
Rasa Barauskaitė (Paulius Peleckis/ BNS nuotr.)
Lina Bražinskaitė (Paulius Peleckis/ BNS nuotr.)
Lina Bražinskaitė (Paulius Peleckis/ BNS nuotr.)
Vakarėlio akimirka (Paulius Peleckis/ BNS nuotr.)
Vakarėlio akimirka (Paulius Peleckis/ BNS nuotr.)
Vakarėlio akimirka (Paulius Peleckis/ BNS nuotr.)
Vakarėlio akimirka (Paulius Peleckis/ BNS nuotr.)
Vakarėlio akimirka (Paulius Peleckis/ BNS nuotr.)
Vakarėlio akimirka (Paulius Peleckis/ BNS nuotr.)
Vakarėlio akimirka (Paulius Peleckis/ BNS nuotr.)
Vakarėlio akimirka (Paulius Peleckis/ BNS nuotr.)
Vakarėlio akimirka (Paulius Peleckis/ BNS nuotr.)
Vakarėlio akimirka (Paulius Peleckis/ BNS nuotr.)
Vakarėlio akimirka (Paulius Peleckis/ BNS nuotr.)
Vakarėlio akimirka (Paulius Peleckis/ BNS nuotr.)
Vakarėlio akimirka (Paulius Peleckis/ BNS nuotr.)
Vakarėlio akimirka (Paulius Peleckis/ BNS nuotr.)
Vakarėlio akimirka (Paulius Peleckis/ BNS nuotr.)
Vakarėlio akimirka (Paulius Peleckis/ BNS nuotr.)
Vakarėlio akimirka (Paulius Peleckis/ BNS nuotr.)
Vakarėlio akimirka (Paulius Peleckis/ BNS nuotr.)
Vakarėlio akimirka (Paulius Peleckis/ BNS nuotr.)
Vakarėlio akimirka (Paulius Peleckis/ BNS nuotr.)
Vakarėlio akimirka (Paulius Peleckis/ BNS nuotr.)
Vakarėlio akimirka (Paulius Peleckis/ BNS nuotr.)
Oranžinio gėrimo variacijos mėgstamos tiek vasarą, tiek žiemą. „California“ baras pagamina jų net 50 000 dekalitrų per metus!
Gastrožinovai tikina, kad restoranas ar baras turi atsinaujinti kas 3-7 metus. „California“ kito jau ne sykį.
Po trijų sėkmingų gyvavimo metų baras išsiplėtė beveik dvigubai, kad galėtų sutalpinti kuo daugiau svečių. Vos atsidaręs savo lankytojams siūlė tik ispaniškų užkandėlių – tapas.
Po keleto metų pasipildė visa amerikietiškos virtuvės klasika – burgeriais, šonkauliais ir kitais griliaus patiekalais.
Jau daugelį baro gyvavimo metų į jį užsuka ir didžiausi austrių mėgėjai, nes čia visada gali gauti austrių, tiek patiektų tradiciškai, tiek – įmantriai, gurmaniškai.
Visi žino, kad „Austrių gliaudymo čempionatas“ yra organizuojamas kiekvieną rugsėjį „Imperial Hotel & Restaurant“, o baro meniu papildomas įvairiomis austrių rūšimis.
Dar šį rudenį „California“ kalendoriuje numatyti vakarėliai „Marrakech night“, „Oktoberfest“, „California“ baro gimtadienis su naujos baro koncepcijos pristatymu, buffet stiliaus vakarienės, gyvo garso koncertai laukia ištikimų bei naujų baro lankytojų.
REKLAMA