• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Asmenine trenere dirbanti Indrė Burlinskaitė su savo draugais bei sekėjais socialiniuose tinkluose nuolatos dalijasi ne tik sporto ar sveikos gyvensenos patarimais, bet taip pat ir receptais. Vienu jų ji pasidalijo ir su tv3.lt skaitytojais.

32

Asmenine trenere dirbanti Indrė Burlinskaitė su savo draugais bei sekėjais socialiniuose tinkluose nuolatos dalijasi ne tik sporto ar sveikos gyvensenos patarimais, bet taip pat ir receptais. Vienu jų ji pasidalijo ir su tv3.lt skaitytojais.

REKLAMA

Pasak moters, šis receptas taip patiks visiems smaližiams, kad net apsilaižysite pirštelius.

„Negalime nustoti gaminti šių batonėlių. Šalti jie primena „Snickers“ ledus ir prie puodelio kavos tobulai užpildo tą troškimą sukrimsti ką nors skanaus“, – sakė ji.

Jums reikės:

1 sluoksniui: 1 v.š. kokoso aliejaus, 1 v.š. kokoso miltų, 2 v.š. migdolų miltų, 1 a.š medaus

2 sluoksniui: 4 v.š. riešutų sviesto, 1 a.š. medaus, 1 v.š. kokos aliejaus, 100 g. sūdytų žemės riešutų.

3 sluoksnis: 50 g. 70 proc. juodo šokolado, 1 a.š. kokosų aliejaus ir medaus.

Gaminimas:

„Ruošiame pirmąjį sluoksnį: kokoso aliejų ir medų ištirpiname ant silpnos ugnies, įmaišome miltus. Nedidelę skardą išklojame kepimo popieriumi, sukrečiame turimą masę, rankomis gerai viską suspaudžiame. Kepame apie 10 min 180 laipsnių temperatūroje. Ištraukiame ir atvėsiname.

REKLAMA
REKLAMA

Paruošus pirmąjį, ruošiame antrąjį. Medų, kokoso aliejų bei riešutų sviestą ištirpiname ant silpnos ugnies, sudedame riešutus ir gerai išmaišome. Sukrečiame į skardą su pirmu sluoksniu ir dedame į šaldytuvą (aš valandai dedu į šaldiklį, kad greičiau sustengtų – gudrauju).

3 sluoksnio ingredientus ištirpiname ir pilame ant masės, dedame į šaldytuvą. Produktui sustengus gražiai supjaustome ir ragaujame“, – džiaugėsi ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų