Pasak moters, šis receptas taip patiks visiems smaližiams, kad net apsilaižysite pirštelius.
Indrė Burlinskaitė dalijasi burnoje tirpstančių batonėlių receptu
(32 nuotr.) Indrė Burlinskaitė, Liudas Vaisieta (tv3.lt fotomontažas)
Batonėliai (nuotr. asm. archyvo)
Indrės Burlinskaitės tortas (nuotr. Instagram)
Indrės Burlinskaitės tortas (nuotr. Instagram)
Indrė Burlinskaitė dalijasi pyrago receptu (nuotr. asm. archyvo)
Indrė Burlinskaitė (nuotr. asm. archyvo)
Indrė Burlinskaitė (nuotr. asm. archyvo)
Indrė Burlinskaitė dalijasi receptu (nuotr. asm. archyvo)
Indrė Burlinskaitė dalijasi receptu (nuotr. asm. archyvo)
Indrė Burlinskaitė dalijasi receptu (nuotr. asm. archyvo)
Indrė Burlinskaitė dalijasi receptu (nuotr. asm. archyvo)
Indrė Burlinskaitė ir Liudas Vaisieta (nuotr. Ambergoldphoto.com)
Indrė Burlinskaitė ir Liudas Vaisieta (nuotr. Ambergoldphoto.com)
Indrė Burlinskaitė dalijasi keksiukų receptu (tv3.lt fotomontažas)
Kamilės Matkevičienės makiažas Indrei Burlinskaitei (nuotr. asm. archyvo)
Kamilės Matkevičienės makiažas Indrei Burlinskaitei (nuotr. asm. archyvo)
Kamilės Matkevičienės makiažas Indrei Burlinskaitei (nuotr. asm. archyvo)
Indrė Burlinskaitė su mylimuoju (nuotr. asm. archyvo)
Indrė Burlinskaitė su mylimuoju (nuotr. asm. archyvo)
Indrė Burlinskaitė (nuotr. asm. archyvo)
Indrė Burlinskaitė (nuotr. asm. archyvo)
Indrė Burlinskaitė (nuotr. asm. archyvo)
I. Burlinskaitė (nuotr. Instagram)
Indrė Burlinskaitė: 169 cm. svoris 58 kg. (nuotr. asm. archyvo)
Indrė Burlinskaitė: 169 cm. svoris 58 kg. (nuotr. asm. archyvo)
Indrė Burlinskaitė (nuotr. Instagram)
Indrė Burlinskaitė (nuotr. Instagram)
Indrė Burlinskaitė (nuotr. Instagram)
Indrė Burlinskaitė (nuotr. Instagram)
Indrė Burlinskaitė (nuotr. Instagram)
Indrė Burlinskaitė (nuotr. asm. archyvo)
Projekto „VasarOK“ dalyvė Audronė su trenere Indre Burlinskaite (nuotr. tv3.lt)
„Negalime nustoti gaminti šių batonėlių. Šalti jie primena „Snickers“ ledus ir prie puodelio kavos tobulai užpildo tą troškimą sukrimsti ką nors skanaus“, – sakė ji.
Jums reikės:
1 sluoksniui: 1 v.š. kokoso aliejaus, 1 v.š. kokoso miltų, 2 v.š. migdolų miltų, 1 a.š medaus
2 sluoksniui: 4 v.š. riešutų sviesto, 1 a.š. medaus, 1 v.š. kokos aliejaus, 100 g. sūdytų žemės riešutų.
3 sluoksnis: 50 g. 70 proc. juodo šokolado, 1 a.š. kokosų aliejaus ir medaus.
Gaminimas:
„Ruošiame pirmąjį sluoksnį: kokoso aliejų ir medų ištirpiname ant silpnos ugnies, įmaišome miltus. Nedidelę skardą išklojame kepimo popieriumi, sukrečiame turimą masę, rankomis gerai viską suspaudžiame. Kepame apie 10 min 180 laipsnių temperatūroje. Ištraukiame ir atvėsiname.
Paruošus pirmąjį, ruošiame antrąjį. Medų, kokoso aliejų bei riešutų sviestą ištirpiname ant silpnos ugnies, sudedame riešutus ir gerai išmaišome. Sukrečiame į skardą su pirmu sluoksniu ir dedame į šaldytuvą (aš valandai dedu į šaldiklį, kad greičiau sustengtų – gudrauju).
3 sluoksnio ingredientus ištirpiname ir pilame ant masės, dedame į šaldytuvą. Produktui sustengus gražiai supjaustome ir ragaujame“, – džiaugėsi ji.
REKLAMA