• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Norėjo paskanauti, tačiau pasišlykštėjo. Taip baigėsi klaipėdietės Evelinos apsilankymas PC „Akropolis” įsikūrusiame restorane „Delano”. Sekmadienį jame apsilankiusi mergina užsisakė cepelinų, tačiau kartu gavo ir kirmėlaitę.

Norėjo paskanauti, tačiau pasišlykštėjo. Taip baigėsi klaipėdietės Evelinos apsilankymas PC „Akropolis” įsikūrusiame restorane „Delano”. Sekmadienį jame apsilankiusi mergina užsisakė cepelinų, tačiau kartu gavo ir kirmėlaitę.

REKLAMA

„Ši informacija mums yra žinoma, šiandien bus atliekamas patikrinimas, atsakysime į visus Jūsų klausimus”, - tikino Klaipėdos valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos viršininko pavaduotoja Jūratė Mačiulienė.

Kol kas tarnyba nuo platesnių komentarų susilaikė.

Klaipėdietė Evelina „Vakarų ekspresui” pasakojo sekmadienio popietę užsisakė 4 eurus kainavusią cepelinų porciją.

„Nelabai žiūrėjau į lėkštę, tai tik prieš paimdama kasnį pamačiau lėkštėje lervą”, - sakė ji.

Apie nemalonų radinį maiste ji informavo restorano personalą. Mergina tikino pasikalbėjusi su virėja, ši pasiūlė porciją pakeisti.

REKLAMA
REKLAMA

Mergina kirmėlaitę nufotografavo, o nuotrauką paviešino socialiniame tinkle „Facebook”. Toks vaizdas daugelį klaipėdiečių vertė kone žiaugčioti.

REKLAMA

„Delano” savitarnos Klaipėdoje padalinio vadovė Alma Pociuvienė „Vakarų ekspresui” komentavo, kad klientė patiekalą pakeitė, jokio konflikto nebuvo.

„Žinome. Buvo tokia situacija. Ta kirmėlė – ne iš cepelinų. Cepelinai buvo su grybų padažu. Kirmėlė tikrai nesirangė – ji buvo iškepta. Mes turime grybus, kuriuos gauname šaldytus ir iš jų darome padažą. Tikrai ne cepeline, tikrai ne mėsoje”, - kalbėjo ji.

REKLAMA
REKLAMA

A. Pociuvienė patikino, kad po incidento grybų nebenaudojo, jie buvo grąžinti tiekėjui.

„Dirbu čia 10 metų ir tai pirmas kartas”, - apie incidentą sakė ji.

„Delano“ Kokybės skyriaus vadovė Akvilė Lekavičiūtė tikino, kad restoranas patiekalų kokybei skiria didelį dėmesį.

„Klientės valgytas patiekalas buvo cepelinai su baravykų padažu. Padažo pagrindinis ingredientas yra šaldyti natūralūs baravykai, gaunami iš tiekėjo. Jie nėra apdorojami cheminėmis medžiagomis ir nors vykdomas griežtas rūšiavimo procesas dėl žmogiškojo faktoriaus akivaizdu buvo nepakankamas. Restorane klientei iš karto nekokybiškas patiekalas buvo pakeistas, atsiprašyta. Dėkojame klientei už informaciją. Siekiame būti vieta, kur galima skaniai pavalgyti, todėl į kiekvieną pastabą stengiamės operatyviai reaguoti ir tobulėti“, - komentavo ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų