Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Čiasnakas ir grietinė...padažui ?!!! Smokas nevalgomas ,opadažą sutraukią.....
Jau išbandžiau. Skanus blynukai išėjo.
Atrodo tikrai skanūs
Atrodo skanus blynai
Reikia moters
Aš vištienos file verdu ir per burokinę tarką tarkuoju,tada dar įdedu majonezo šaukštą,smulkintų morkyčių.Įdaras gaunasi nesausas.
@Lina
Geras variantas sutarkuoti. Pabandysiu. Ačiū.
IR VEL NEGIRDETAS, NEREGETAS RECEPTAS. ACIU UZ TOKI "STEBUKLA"
Super receptas ,puikūs išeina ir snanūs.
Danutė
O tai nauniena
Nieko naujo
REKLAMA
REKLAMA
Žemaičių blynus Ilona gamina tik pagal šį receptą: išeina itin skanūs