Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
mes tai prisiverdam koses is kapotu kiaules zarnu su razinom.
Avižų košę kaip virti, kad butų sveikiausia daug yra patarimu.
Paprasti avižų dribsniai - 400 gr.
Gerai saltu vandieniu kelis kartus
Perplauti....
Įdėti į puodą tuomet įpilti virinto.
Karšto vandens....... Įdėti druskos
Virti 3 min, po to už dengti...
Palaikyti 15-20 min
Gialima ir daugiau...
Prieš valant sumaišyti
Skanu su sviestu, gero alejumi
O valgant gali jei nori bet ką...
Valgant įdėti
apie kokias čia avižas eina kalba, apie avižinius dribsnius ar avižinius grūdus?
Iš kur traukiate tokias nesąmones, kad grikiai didina rūgštingumą!? Grikiai tai vienintelės kruopos, mažinančios rūgštingumą.
Tai jovalas, o ne košės. Jeigu vedate košę, tai ir valgykite košę.
Kasdien valgyti avižinę košę nėra gerai, nes ištraukia iš organizmo kalcį. Soti, sveika ir skani yra perlinių kruopų, o grikių nevertėtų valgyti tiems, kieno padidėjęs skrandžio rūgštingumas.
Superinė kosyte avižos su razinomis. Mėgstame labai ir dažnai valgom pusryčiams. Galima ir su vysniom ir su kitom uogytem. Tikrai skanu!
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų