Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Supistas straipsnis ar vertimas iš oro.
jau taip, visada kepiau kiaušinius, kol sužinojau, kad tai omletas. O kur krapai? Čia, kad jų nėra tai ir yra gudrybė?
Reikia įdėti truputį kvepiančiu pipirų.
Labai gerai..kad sako....Ne visos ir moka gaminti
be kiaušo ne šaltibarščiai
Tikra tiesa,šiandieninės lietuvos moterys save išreiškiančios kulinariniuose gabumuose, kaip išmanančios toje srityje besidalindamos savo kvailais receptais ir dar kvailesniais komentarais, iš tiesų yra pilna to žodžio prasme lietuvos gėdos!!!.Susimastykite geriau.
Gėda skaityti tokius komentarus.Ne tik recepto autorė nieko neišmano apie šios skanios vasariškos sriubos gaminimą, bet ir visi komentuojantys tokie patys neišmanėliai.Jūs padarote tiesiog jovalą, marmalą, o ne gaivinančią skanią vasaros laikui sriubą - šaltibarščius.Jūs ne šeimininkės, o tikra lietuviška GĖDA!
Nesu valgis tokio skanaus gerymo
Gal zinot kas prekiauja toki maista
Nesu valgis tokio skanaus gerymo
REKLAMA
REKLAMA
Taip gaminti šaltibarščius išmokė kolegė: išdavė slaptą ingredientą