Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Ačiū, Rasa, kad pasidalinai, nekreidėmesio į bobas, kurios temoka kritikuoti ir pavydėti, visą gaminamą maistą aplaisto pykčio tulžimi.
Nebesistebiu, kad vyrai palieka raganas bobas. Ką blogo pasidalino gal dar jauna šeimininkė? Bet kaip tikros raganos užsipuolėte it nusikaltėlę. Niekas neverčia pulti ir gaminti, bet pasakyti ačiū nenukris liežuvis. Gėda už,, superines" šeimininkės. Gal jūsū patiekalai gardūs, bet apnuodyti jūsų karčių minčių.
Nieko įpatingo. Yr žmonių kur kukurūzų nekenčia. Poras sveika ir priduoda specifikos. Bet saldūs kukurūzai ir morkų saldumas... ar ne per daug naturalių cukrų? Gerų receptų nedalinsiu. Šitas manau būtų skanesnis vietoj majonezo uzpylus balzaminio acto ir alyvuogių aliejaus.
Negaminciau tokios nebent tureciau parsiuka
Skambiausios antraštės, o patiekalų receptai tokio lygio, kuriuos jau ir močiutės žinojo
@Ass
Tos tavo močiutės tikrai nežinojo, kas per tos krevetės, dar Matjošaitis ti fabriką gal statė, arba pats po stalu palindes buvo
Šiaip labai skanu kas mėgsta krevetės o kiti tie patys ingridientai baltos mišrainės.
Tai jau tiesiog kita mišrainė. Kukurūzų ir daržovių. Teko čiupinėti 100 metų senumo receptų knygą. Pasirodo tada jau valgė tokius patiekalus, kad mūsų laikų gan paprasti.
Užtenka ir vieno kiaušinio,pati kai gamina deda tik vieną,o kai jau čia parašė tai jau trys,tai ir morkų ,bulvių daugiau reikia
Ka turiu to ir idedu. Saker maker ir tvarka. Tikros baltos misraines vistiek nepagaminsi. O fantazuot galima......
mišrainė, bet tik ne "balta". Kur agurkai, žirneliai? Ir kam tie kukurūzai ne vietoj? Jau geriau į baltą mišrainę dadėt labai labai smulkiai pjaustyto svogūno (galima raudonojo-saldesnis)- bus puiiku
@na
Kukurūzus tegul kiaulaites valgo, arba šernai
REKLAMA
REKLAMA
Taip gaminti baltą mišrainę išmokė kaimynė: taps šventinio stalo pažiba