• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasaros tikriausiai dažnas negalėtų įsivaizduoti be šviežiai rūkytos žuvies. Būtent ji puikiai tiks ir vasariškai mišrainei, kurios receptu su skaitytojais dalijasi tinklaraščio „Skanūs kąsneliai“ autorė.

Vasaros tikriausiai dažnas negalėtų įsivaizduoti be šviežiai rūkytos žuvies. Būtent ji puikiai tiks ir vasariškai mišrainei, kurios receptu su skaitytojais dalijasi tinklaraščio „Skanūs kąsneliai“ autorė.

REKLAMA

Ingredientai: 1 vnt. rūkyta skumbrė; 200g nevirtų rudų ryžių; 1/2  raudono svogūno; puodelis konservuotų kukurūzų; 1/2 ilgo agurkas; 1 v.š. majonezo; 1 a.š. garstyčių; druskos pagal skonį.

Ryžius išvirti ir atvėsinti. Žuvį iškaulinti ir susmulkinti. Agurką ir svogūną pasmulkinti kubeliais, sumaišyti su žuvimi, ryžiais ir kukurūzai. Pagardinti majonezu ir garstyčiomis, jai reikia ir druska.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų