1. Nuplaukite ir nulupkite daržoves. 2. Supjaustykite jas į gražius, mažus kubelius ir gabalėlius. 3. Užvirkite vandenį su trupučiu druskos. 4. Sudėkite daržoves ir virkite 8 minutes. 5. Supjaustykite mėsą ir sudėkite ją kai daržovės bus beveik išvirusios. 6. Įdėkite sultinio kubelį ir pipirų. 7. Patiekiant, pabarstykite sukapotomis petražolėmis.
Nepakeiskite maisto gamybos eiliškumo, nes nepajusite tikro norvegiško skonio.
Autorius: Gytis
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
150 gramų kopūstų (kotas)
2 vienetai morkų
šiek tiek petražolių (šviežios)
100 gramų salierų (stiebas)
2 vienetai vištos filė (krūtinėlė)
1 litras vandens
1 vienetas sultinio (kubelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
1. Nuplaukite ir nulupkite daržoves. 2. Supjaustykite jas į gražius, mažus kubelius ir gabalėlius. 3. Užvirkite vandenį su trupučiu druskos. 4. Sudėkite daržoves ir virkite 8 minutes. 5. Supjaustykite mėsą ir sudėkite ją kai daržovės bus beveik išvirusios. 6. Įdėkite sultinio kubelį ir pipirų. 7. Patiekiant, pabarstykite sukapotomis petražolėmis.
Nepakeiskite maisto gamybos eiliškumo, nes nepajusite tikro norvegiško skonio.