Tai nuostabus pieninio įdaro ir kakavinio biskvito derinys. Šio deserto skonį tikrai mėgsta kiekvienas vaikas, todėl šis skanėstas gali nustebinti mažuosius smaližius. Šis skanus receptas yra nesudėtingai pagaminamas namuose.
REKLAMA
REKLAMA
INGREDIENTAI:
- 500 gramų maskarponės sūrio
- 325 mililitrai grietinėlės
- 3 vienetai kiaušinių
- 175 gramai cukraus
- 125 gramai miltai
- 40 gramų kakavos
- 5 gramai kepimo miltelių
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
REKLAMA
Porcijų skaičius: 8
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišykite kiaušinius su 125 ml grietinėlės. Įberkite miltus bei kakavą, sumaišykite iki vientisos masės. Pridėkite 125 gr cukraus ir kepimo miltelius, viską gerai išmaišykite.
- Uždenkite skardą kepimo popieriumi, tolygiai paskirstykite tešlą kepimo formoje. Kepkite orkaitėje 20 minučių prie 180 C laipsnių.
- Elektriniu plaktuvu suplakite mascarpone sūrį. Kitame inde atskirai suplakite elektriniu plaktuvu 200 ml grietinėlės su 50 gr cukraus. Suplaktą grietinėlę pridėkite prie mascarpone sūrio ir išmaišykite.
- Iškeptą biskvitą perpjaukite pusiau. Vieną dalį užtepkite kremu, kremą tolygiai paskirstykite. Antrą dalį dėkite ant kremo. Gautą plokštainį padėkite į šaldytuvą ir laikykite bent 3 valandas. Išsamią informaciją apie šį receptą rasite pateiktame video.
REKLAMA