Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Ragavau,bet daugiau nenoriu.Kurį laiką burnoje jaučiasi kažkoks nemalonus skonis.
Dar kokį šūdą išgalvojot
@Piš Pedokonservos bairiai aceit vo mes jum sveika produkta suradom balsuokit uz mum. Pazoras pedofilu partijei.
Tai kad tik diena pries sy straipsny,buvo parasyta jog saldikliai sukelia very, tai kaip su stevija ? Mmmh?
Na taip, japonai tiria steviją laboratorijose, bet naudojimą uždraudė pirmieji - sako, kad gali sukelti vėžį. Taip kad labai dviprasmiška info "vaikšto".
Kur galima įsigyti?
Ir samagoną indėnai iš jos varė
jau geriau nesaldu, bet tik ne su ta žole - šlykštus skonis labai ilgai jaučiasi burnoje. Fui, net prisimint nenoriu, kai ragavau...
@pasakysiu, Na jo, tik man bent jau, ne tiek šlykštus, kiek, sakyčiau, keistokas poskonis.
"Atvirame grunte stevija sodinama, kai išnyksta šalnų pavojus, o aplinkos temperatūra pakyla iki +15–200 C
@Oho:))) Dar ir čia "Ramybės periodu laikyti vėsiai, +5–100 C temperatūroje (šiltesnėje aplinkoje augalas gali pradėti sprogti), geriausiai rūsyje ar sandėlyje."
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų