Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Pritariu, kad nekokie cepelinai, nebenk nedaraše. Nes tokius esam dariusios ne viena,ir tikrai ne taip.
Pritariu, kad nekokie cepelinai, nebenk nedarše. Nes tokius esam dariusios ne viena,ir tikrai ne taip.
Virtu bulvių nereikia ?
Jeigu norite greitai ir minkštų cepelinų: bulves sutarkuojat ir nusunkiat per marlę ne visai sausai, nusistojusi krakmolą uzplikote verdančiu vandeniu ir greitai išnaudoti Pilates vandens, kad apsemtų krakmolą tik truputį. Toliau issukta krakmolapilate į nusunktus tarp kitus ir isminkote, dedate druskos, musat kiaušinį ir gerai isminkote. ,Masė paruošta . Toliau dedate savo firminį įdarą ir geros nuotaikos verdant. Bus minkšti ir skanūs.
@Laima As Pasakykit, kam reikia plikyti krakmola?
Krakmolas tam, kad cepelinai nebutu ''pasisiause'':) , bet kad kiaurasamtyje uztenka saukstu nuspausti tarke, tai tikrai nesamone, nebent tarkuoti per burokine tarka, na bet cia receptas tai niekam tikes siaip:)
Nesąmones rašo ir tiek,nes niekad nevirė.Bulvėse esančio krakmolo užtenka,tik klauskit turgininkų,pasakys,kuri tinka veislė cepelinam.Atvirkščiai,reikia krakmolingą vandenį nusemti verdant,papildyti verdančiu vandeniu,vis truputį druskos įdedant(nes nusisemia,nusiskiedžia)
@Kam tas krakmolas Kažkokios nesamones,is tokios košės niekaip nesuformuosi cepelino
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų