Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Jeigu reklamuojat, tai fotografuokite , kad butu grazus estetis vaizdas.Tokioj lekstej neatrodo, kad skanu butu.Tikrai nevalgyciau.
Kotletukus kas kaip išmano ir gamina. Skoniai visų skirtingi. Noriu pasakyti, kad majonezas prie aukštos temperatūros išskiria kancerogeną.
Aš kepinu svogūnus ir dedu į mėsą. Jokios bulkos. Sukibimui iberiu manų. Ir nededu kiaušinių. Gaunasi labai skanus ir minkšti.
Aš tai dedu manų,tarkuoju žalią bulvę ir vietoj batono dedu grietinę dažniausiai.Skaniai gaunasi.
Prie ko čia morkos? Jų išvis nėra recepte.
Aš ir darau su mineraliniu.tikrai puiku
mėsą maišyti su tarkuotu kopūstu ar tarkuotomis morkomis negu su batonu,čia sovietinis išmislas batoną į kotletus dėti
@sveikiau
Sovietinis, bet geras
@sveikiau
Prie Smetonos tai mėsos į kotletus nededavo o rusų aš nepamenu.
@sveikiau
500gr smulkintos kiaulienos,arbatinis šaukštelis majonezo,pakelia varškės 9%,kiausinis 1ir prieskoniai. Formuoja nedidukus kotletus ir į dziuveselius. Viskas kepi. Va čia tai purumas ir minkštumas
REKLAMA
REKLAMA
Minkštučiai kotletai pagal Neringą: „Gaminu tik šitaip“