Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Nu pamieginu verdi y lietuvių kalba, Tai tie jūsų receptai meniu visai ne neytema, esu ragawes Lietuvių patiekalų. Daug ywairu skaniausi man patynka Cepelinai. O tia tu recseptu nenoro neiy paragauty Asciprau ne pykite manęs. Aš superr miekstama meniu Lietuvoji tik CSEPELYNAI. Jiega
O kur sviestas? Kur rukyti lašinukai? Anukei visada kepu čirvinius blynus,tik truputi kitoks receptas,vokiečiu laiku radau recepta ant keptuvės išrašyta
Straipsnio autorius pačius būtų galima pamokytkaip kept čirvinius blynus
visas skonis slypi gaminime, išskirtinį skonį duoda petelnė iš tepta rukytais lašiniais, pati petelnė ne elektrinė, o dedama ant pečiaus, nuėmus rinkius, kepame ant tikros ugnies
@vardas Tai vasara ryte anksti keliuos anukei čirvinius kept,kol susiruoši ugnele pasikuri tešla užsimaišai kol iškepi praeina daug laiko bet verta..5kiaušiniai,sviesta ištirpint visa gabaliuka,pienas,druskelė ir cukraus truputi,miltu žiurint kiek bus tu alkanu burneliu...patepimui rukyti lašinukai!!!I Braškiu ar mėlyniu uogienė,na nėra turbut nieko skaniau!!!
@Antanas Tai kur tavo anūkės tėvai, kur močiutė? iš rašto supratau, kad tu namuase ir savo senės triusikus skalbti dar?
Turiu ir senovine ir elektrine man ir ten ir ten skanuso tesla nesvarbu kaip darysi ar piena pirma pilzi kiausinius cukru cia nieko stebuklingo nepasake
Dar kokį virto kiaušinio receptuką redakcija galėtų gauti.. Ar kokios grikių košės, nu tokios tobulos, kaip vaikystėje :D
Šeip receptas parašytas ant vokiškos keptuvės pabandykite
Su pienu suds svyla neskanu gerai komentuoja ir as dedu sviesta ir grietine dar kartais jai lieka majonezo indely biskis ir tas sueina liuks skanu labai
Receptas netikęs.as dedu ne aliejų/nes neskanu/-grietines kupiną šaukštą ir gal trečdalį sviesto pakelio,sviestą ištirpinu.trynius atskiriu nuo baltymų,kai paruošiu tešlą,isplaku iki putų baltymus ir sudedu.blynai gaunasi purus,kvepia ,skanus.
@Ele Tai tikrasis skaniausias receptas su sviestu ir grietine. Ir aš taip kepu.
@Ele No no, kaži kaži... Kiaušinių baltymai kelia, tai kaip jį tokį iškepat, kaip tą petelnę uždarot? Paprastam blynui plaktas baltymas tinka labai, ten ir smetona tinka. Bado blynas - pienas (geriausiu atveju, jei ne vanduo), kiaušinis vienas ar pora (jei turi), druska ir kiaulės odos gabaliukas petelnei patrinti, kad nesviltų. Va taip kepdavo mūsų senoliai tą tikrą "bado" blyną. Šiandien, turtingosios ponios ir ponai, galit kad ir biskvitinį blyną su smetona kepti.
@Kaimietė Mes irgi taip kepdavo e. O vadindavo e juos širdiniais blynais.
Su grietine ir sviestu, tai jau gaunasi vafliai.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų