Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Kiekvienam savo, aš geriu kavą rytais be jokio pasaldinimo - tokia kava pati skaniausia. O medų vartoju tik kaip vaistą peršalus ir tik po truputį.
nedėkite medaus į kavą, įvyksta tokia reakcija, kad ta kava tampa nuodu (panaši reakcija, kai į kavą pilamas šaltas pienas iš šaldytuvo). Jeigu kas geria kavą su medumi nuo vaikystės, organizmas pripratęs, tai gal ir nieko,bet podagra - garantuota. Nostalgija sovietmečiui manęs nekankina, bet ar tarybiniais laikais kavinėse ir pan. buvo kava su medumi? Niekada! Sveikatos ministerija nebūtų leidus.
Autorius trečios klasės mokinys?
Visiškai nera jokios naudos ,tik sukelia rūgštį
@Bdn
Medų reikia dėti į vandenį( kavą , arbatą ), kurio temperatūra ne aukštesnė kaip 70C. Medus vartojamas su šiltu vandeniu, mažina rūgštingumą ,o su šaltu - didina.
@A
Ne daugiau 40C.
Medumi ištepkite visą kūną ir lyskit po antklode ryte būsite atjaunejas 10metų
Nepernešu medaus nuo vaikystės
Iš tuščio i kiaura papilste.Prarastas laikas skaitant toki šlamšta
naudoju medų ,kaip priekandą prie kavos, bet niekada nededu į puodelį.
Labai skani karvutė būna, kai šalia stovi brendžiuko puzyriokas
Bet kiek daug atsiranda vis norinciu mokyti kitus kaip jiems elgtis ar gyventi, taigi zmogus kaip nori taip ir gyvena ir pats nuspres kaip jam gerti kava...
@Labai skani kava su medum
Jeigu toks gudrus ar gudri, tai kokio velnio skaitai šiuos komentarus, yra kam ir įdomu. Lietuvoj dabar tokia mada-svarbu prieštaraut.
REKLAMA
REKLAMA
Ar verta kavą gardinti medumi? Tai turi žinoti kiekvienas