čeburėkų gaminimas

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „čeburėkų gaminimas“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „čeburėkų gaminimas“.

Receptas. Čeburekai

INGREDIENTAI: 300 gramų kiaulės faršo 300 gramų miltai 200 mililitrų kefyro 50 mililitrų vandens 1 vienetas kiaušinių 0.5 arbatinio šaukštelio druskos 1 žiupsnelis pipirai 1 žiupsnelis bazilikų Kepimui: 400 mililitrų aliejaus Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
2022-03-02

Receptas. Varškiniai čeburėkai

INGREDIENTAI: 300 gramų varškės 200 gramų maltos mėsos 1 stiklinė miltai 50 gramų sūris 1 vienetas kiaušinių 1 žiupsnelis druskos 1 žiupsnelis pipirai 1 žiupsnelis prieskonių Kepimui: 300 mililitrų aliejaus Paruošimo laikas: Apie 45 min. Porcijų skaičius: 6 PARUOŠIMO BŪDAS: Varškę (geriau rinktis riebesnę) sutrinti, įmušti kiaušinį, berti druską, pipirus ir miltus. Minkyti, kol nelips prie rankų. Faršą pagardinti prieskoniais ir apkepti.
2022-02-28

Receptas. Plikytos tešlos čeburekai

INGREDIENTAI: 3 skiltelės kvietinių miltų 1 stiklinė vandens (verdantis) 30 mililitrų spirito ( arba degtinė) 1 žiupsnelis druskos 300 gramų mesos (malta (1 dalis jautienos/2 dalys kiaulienos)) 1 galva svogūnų šiek tiek druskos šiek tiek pipirai Paruošimo laikas: Apie 1 val. Porcijų skaičius: 5 PARUOŠIMO BŪDAS: 1 stiklinę miltų sumaišyti su druska. Į miltus supilti verdantį vandenį sumaišytą su spiritu bei greitai maišyti iki vientisos masės.
2022-02-21

Receptas. Vasaros čeburekai su kiaulienos faršu pusmėnulio forma

Pagal šį receptą ruošta tešla labai minkšta. Šią tešlą galima naudoti ir su kitais įdarais: tiršta uogiene, obuoliais su cinamonu, vištiena. Puikus patiekalas ne tik namie, bet ir gamtoje.
2022-02-08

Receptas. Dovilės čeburėkai

INGREDIENTAI: Tešlai: 3.5 stiklinės kvietinių miltų 2.5 stiklinės vandens (verdantis) Įdarui: 350 gramų mesos (malta) 2 valgomieji šaukštai grietinės 1 galva svogūnų 1.5 arbatinio šaukštelio druskos šiek tiek pipirai Paruošimo laikas: Apie 1 val. Porcijų skaičius: 20 PARUOŠIMO BŪDAS: Vandenį supilti į miltus (verdantis vanduo reikalingas tam, kad tešla nebūtų skysta ir minkšta). Palaukti kol atvės, o tuo tarpu paruošti faršą įdarui.
2022-02-08
Į viršų