INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas bazilikų (maltas)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek petražolių
- 2 arbatiniai šaukšteliai garstyčių
- 1 vienetas svogūnų (raudonasis)
- 4 vienetai kiaušinių
- 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
- 200 gramų grietinės (neriebi)
- 400 gramų ridikėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ridikėlius supjaustyti griežinėliais, kiaušinius - skrituliukais, svogūnus - plonais pusžiedžiais.
Grietinę sumaišyti su alyvuogių aliejumi, garstyčiomis ir citrinos sultimis.
Sumaišyti visus produktus, prieskonius su grietinės padažu. Papuošti savo nuožiūra.
Skanaus.
Autorius: Marija
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas bazilikų (maltas)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek petražolių
- 2 arbatiniai šaukšteliai garstyčių
- 1 vienetas svogūnų (raudonasis)
- 4 vienetai kiaušinių
- 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
- 200 gramų grietinės (neriebi)
- 400 gramų ridikėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ridikėlius supjaustyti griežinėliais, kiaušinius - skrituliukais, svogūnus - plonais pusžiedžiais.
Grietinę sumaišyti su alyvuogių aliejumi, garstyčiomis ir citrinos sultimis.
Sumaišyti visus produktus, prieskonius su grietinės padažu. Papuošti savo nuožiūra.
Skanaus.
Autorius: Marija
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
-->
× Pranešti klaidą SIŲSTI