Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Mėsa reikia tik burnoje palaikyti......
mano seneliai, tėvai , giminės kasdien valgė rūkytus lašinius. Ir gyveno po 80 - 90 metų. nesirgo bo būt numirę. Tai dabar visokiė rezonansai, tamografai. O tada aviečių arbata su spiritu nuo visų ligų. Tik tiek kad dabar rūkytų lašinių tik pavadinimas. Niekas po 3 - 5 paras nerūkina. Nesūdo 2 savaites, kasdien vartydami.
Koks kieno reikalas ką norėsiu tą ir valgysiu
ka turi ta ir valgai
Iš tikro, reiktų paklaust, kai kuriuos žmones, valgančius Carito sriubos lėkštę, ar seniai jie matė nors kokios mėsos?! O apie gerą tik svajonėse ar prisiminimuose lieka. Juk Lietuvoje apie +-700.000tūks yra skurde ar net žemiau skurdo gyvenančių žmonių. O pinigų, kaip suprantame yra gan daug, bet tikrai ne saviems. Gėda, sunku, baisu...
REKLAMA
REKLAMA
Kokią mėsą sveikiausia valgyti? Dietologė patarė, kaip dažnai tą galima daryti ir ko vengti