Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
"Bernelių užeigoj" prieš 15 metų jau galima buvo tokią užsisakyt.
Kažkada buvo pats pirmasis tikrasis ir originalusis keptos duonelės receptas.Skani, neprisisiurbusi riebalų, traški, kvapni,skoniu viliojanti ir nepakartojama ji buvo.O šiandien su savo vadinamais naujais receptais nupušėjo į lankas.Naujovė niekada nepakeis originalumo, stenkitės kiek norit, bet jūsų naujieji receptėliai labai toli nuo tikrovės originalumo.Visi jie apgailėtini.Receptų kūrimui reikia turėti pašaukimo, tikrų sugebėjimų ir nusimanymo.Marmalynes ir nesąmones mes visi gebame kurti ir skelbti naujais , ,,receptais".Tikrą ir skanaus maisto receptą atpažinsi tik laiko patikrintą.
tik druska cesnakas ir aliejus ir keptuvej jokiu orkaiciu ir jokiu 10 minuciu
Ir būsim storašikniai su riebaluotom barzdom
Būtinai reikia prie tokios duanytes ir putojančio bokaleli kitą
koks receptas,naujienų naujiena.Visi pirmą kartą išgirdo,kaip duoną kepti.
@oho Kaip auga riebaliukai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų