gaivūs patiekalai

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „gaivūs patiekalai“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „gaivūs patiekalai“.
REKLAMA
Braškės (nuotr. Shutterstock.com) Braškės (nuotr. Shutterstock.com)

Vasara alsuojančios braškės: šis receptas sužavės visą šeimą

Prasidėjus pirmai vasariškos šilumos bangai daržuose ir šiltnamiuose pakvimpa šviežiomis braškėmis. Šių uogų valgymo būdų įvairovė nemaža – vieni jas skanauja su pienu, kiti valgo žalias arba jomis gardina salotas, kepinius ir kitus patiekalus. Tačiau ryškios, saldžios ir sultingos braškės pasižymi ne tik su niekuo nesumaišomu skoniu bei aromatu, bet ir nauda mūsų sveikatai. Gydytoja dietologė dr.
2023-06-15

Receptas. Avokadų ir citrinų desertas

INGREDIENTAI: 1 avokadų 1 citrinų 100 cukraus pudros 100 grietinėlės (36 proc.) Papuošimui: šiek tiek sirupo šiek tiek cukraus Paruošimo laikas: Apie 30 min. Porcijų skaičius: 4 PARUOŠIMO BŪDAS: Avokadą perpjauti, išimti kauliuką ir išskobti minkštimą.Į smulkintuvą sudėti avokdą ir supilti iš citrinos išspaustas sultis, viską sutrinti iki vientisumo. Grietinėlę išplakti su cukraus pudra. Plaktą grietinėlę atsargiai sumaišome su avokado tyrele.
2022-02-06

Receptas. Salotos „Gėlytė“

INGREDIENTAI: 1 ridikėlių 1 bulvių šiek tiek agurkų (švieži) 1 kiaušinių Papuošimui: 1 žiupsnelis svogūnų laiškų šiek tiek salotų 1 vienetas sultenės Paruošimo laikas: Apie 10 min. Porcijų skaičius: 2 PARUOŠIMO BŪDAS: Ridikėlius supjaustyti riekelėmis, bulvę ir agurką – ne apvaliais, o šiek tiek ovališkais griežinėliais. Kiaušinį išvirti ir supjaustyti į gėlytę iš 8 dalių. Indelyje išdėlioti kaip parodyta nuotraukoje.
2022-02-05
Į viršų