Ingredientai:
- 500 g vištos krūtinėlės;
- 2 šaukštai krakmolo;
- 1 kiaušinis;
- Pagal skonį druskos ir pipirų;
- Aliejaus kepimui;
- 4 šaukštai kokybiško pomidorų padažo;
- 2 šaukštai medaus;
- 4 skiltelės česnako;
- 1 aitrioji paprika;
- 2 šaukštai ryžių acto.
Vištieną supjaustome 1 kąsnio gabaliukais, dedame į dubenį. Ten pat dedame ir krakmolą, išplaktą kiaušinį bei druską su pipirais.
Viską gerai išmaišome, kad vištiena gerai pasidengtų šia mase.
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir dedame vištieną (geriausia kepti per kelis kartus, kad vištiena nesiliestų viena prie kito) ir kepame apie 5-10 min. ant vidutinės kaitros, kad vištiena apskrustų ir iškeptų.
Į keptuvę su iškepusia vištiena dedame pomidorų padažą, išspaustus česnakus, ryžių actą, smulkintą aitriąją papriką ir medų.
Maišome kol padažas ims tirštėti. Tiekiame su ryžiais, užberiame sezamo sėklų. Skanaus!











































































































































































































































































































