• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Jau aišku kartosiuosi, bet karšti sumuštiniai idealus pasirinkimas savaitgalio pusryčiams. Jie skanūs tiek ką tik ištraukti iš orkaitės, tiek jau atvėsę“, – rašo tinklaraščio „Oditėlės blogas“ autorė.

„Jau aišku kartosiuosi, bet karšti sumuštiniai idealus pasirinkimas savaitgalio pusryčiams. Jie skanūs tiek ką tik ištraukti iš orkaitės, tiek jau atvėsę“, – rašo tinklaraščio „Oditėlės blogas“ autorė.

REKLAMA

8 vnt.:

  • 8 forminio batono riekelių;
  • 125 g karštai rūkytos kiaulienos šoninės;
  • 4 didelių pievagrybių;
  • 1 svogūno;
  • 1 didelio pomidoro;
  • 0,5 a.š. maltos raudonosios paprikos;
  • maltų juodųjų pipirų;
  • ~150 g tarkuoto fermentinio sūrio;

Batono riekeles išdėliokite ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi.

Keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejaus ir sudėkite smulkiais kubeliais pjaustytą šoninę, pievagrybius ir svogūną. Kepkite ant didelės kaitros nuolat maišydami keletą minučių.

REKLAMA
REKLAMA

Tuomet išjunkite ugnį, suberkite maltą papriką ir sudėkite kubeliais pjaustytą pomidorą (minkštimą ir sėklas išimkite), išmaišykite.

Paruoštą keptuvės turinį išdėliokite ant riekelių, ant viršaus užberkite tarkuoto sūrio ir kepkite 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10-15 min. arba tol, kol sūris išsilydys ir riekelės apskrus. Skanaus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų