Dviems porcijoms reikės: 500 g maltos kiaulienos; 3 v. š. avižinių dribsnių; 1 kiaušinio; 200 ml grietinėlės; 1 skiltelės česnako; 2 svogūnų; druskos pagal skonį; žiupsnio juodųjų pipirų; 1 a. š. džiov. žolelių mišinio; 1 cukinijos; 1 morkos; pundelio krapų; 500 ml vandens; 1 v. š. kukurūzų miltų; aliejaus kepimui.
Į kiaulienos faršą beriame avižinius dribsnius, žoleles, druską, pipirus. Įmušame kiaušinį, pilame 100 ml grietinėlės, įtrakuojame cukiniją. Įmaišome 1 smulkintą svogūną ir česnako skiltelę. Masę gerai išmaišome.
Formuojame kotletus ir kepame keptuvėje aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus ir iškeps. Dedame į troškintuvą. Svogūną supjaustome nedideliais gabalėliais, morką griežinėliais.
Suberiame ant kotletų. vandenį sumaišom esu grietinėle ir kukurūzų miltais. pabarstome druska ir užpilame kotletus. Troškiname apie 15 – 20 min. Pabarstome smulkintais krapais.