Sutrinkite česnakus ir sumaišykite su raudonėliu ir petražolėmis. Mėsą supjaustykite gabaliukais ir sumaišykite su česnako ir kitų prieskonių mišiniu. Apšlakstykite mėsą citrinos sultimis ir užpilkite aliejumi. Išmaišykite ir laikykite šaldytuve apie 24 valandas. Mėsą išmaišyti su druska tik prieš kepant. Kepkite šašlykinėje, kol mėsa gražiai apskrus. Kartu su mėsa galite kepti ir daržoves: paprikas, pomidorus, svogūnus...
Autorius: Jonas
INGREDIENTAI:
5 česnakų
4 valgomieji šaukštai petražolių
2 kilogramai kiaulienos
250 mililitrų alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos
4 valgomieji šaukštai raudonėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sutrinkite česnakus ir sumaišykite su raudonėliu ir petražolėmis. Mėsą supjaustykite gabaliukais ir sumaišykite su česnako ir kitų prieskonių mišiniu. Apšlakstykite mėsą citrinos sultimis ir užpilkite aliejumi. Išmaišykite ir laikykite šaldytuve apie 24 valandas. Mėsą išmaišyti su druska tik prieš kepant. Kepkite šašlykinėje, kol mėsa gražiai apskrus. Kartu su mėsa galite kepti ir daržoves: paprikas, pomidorus, svogūnus...