Plovui reikės: 500 g kiaulienos kumpio; 2 svogūnai; 2 morkos; 2 saujos ryžių; 1 v. š. sviesto; 4 v. š. pomidorų padažo; Aliejaus šlakelis; Druskos pagal skonį; Žiupsnis pipirų; 2 skiltelės česnako; 1 a. š. plovo prieskonių su rabarbaru.
Mėsą supjaustome nedideliais gabalėliais. Pabarstome druska, pipirais, plovo prieskoniais. Gerai įkaitintame aliejuje pakepiname smulkintus svogūnus ir česnaką. Kai daržovės suminkštės ir pagels sudedame mėsos gabalėlius. Pakepiname, kol mėsa gražiai apskrus. Morkas nulupame ir sutarkuojame šiaudeliais. Sudedame ir šiek tie pakepiname kartu su mėsa.
Keptuvės turinį dedame į kepimui skirtą indą. Beriame ryžius. Ant jų pasikirtome pomidorų padažą ir sudedame sviestą. Pabarstome šiek tiek druska. Užpilame verdančiu vandeniu, kad apsemtų viską per 5 cm. Pašauname kepti į orkaitę įkaitintą iki 200* C T ir kepame apie 1 val. Iškepusį plovą gerai išmaišome ir valgome.