• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šaltibarščiai pagaminami labai greitai, todėl netrukus mėgavausi savo svajonių vakariene. Šįsyk šaltibarščius dariau su mėtų skonio mineraliniu vandeniu. Skonis tiesiog nuostabus“, – sako tinklaraštininkė Audronė.

Šaltibarščiai pagaminami labai greitai, todėl netrukus mėgavausi savo svajonių vakariene. Šįsyk šaltibarščius dariau su mėtų skonio mineraliniu vandeniu. Skonis tiesiog nuostabus“, – sako tinklaraštininkė Audronė.

REKLAMA

Reikės: 1 l. šaltibarščių kefyro, 200 ml.mėtų skonio mineralinio vandens ( švelniai gazuoto ), 23 virtų burokėlių (ar marinuotų, kas mėgsta rūgštesnius), agurkų, svogūno laiškų, krapų, druskos.

Burokėlius sutarkavau burokine trintuve, supjausčiau agurkus, svogūnų laiškus, krapus. Į dubenį sudėjau supjaustytus produktus ir supyliau kefyrą ir mineralinį vandenį. Šaltibarščius išmaišiau, pagardinau druska ir krapais. Papjausčiau kietai virtą kiaušinį (nebūtina).

Šaltibarščiai paruošti. Prie šaltibarščių patiekiau ant sviesto apkeptas virtas bulves.

Šaltinis: Gamink su Audrone

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų