• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 TV3 laidoje „Kulinarinis detektyvas“ VMG kulinarinio žurnalo vyr. redaktorius Alfas Ivanauskas kartu su jauna mamyte ir skrudžių palydovų instruktore Sabina gamino sveiką ir aromatingą moliūgų sriubą.

12

 TV3 laidoje „Kulinarinis detektyvas“ VMG kulinarinio žurnalo vyr. redaktorius Alfas Ivanauskas kartu su jauna mamyte ir skrudžių palydovų instruktore Sabina gamino sveiką ir aromatingą moliūgų sriubą.

REKLAMA

„Sriuba bus dviejų spalvų, todėl bus savotiškas sriubos kokteilis“, - prieš laidą visus televizijos žiūrovus intrigavo A. Ivanauskas.

Veinas įdomesnių šio recepto ingredientų - krevetės ir triušiena. „Krevetes įmaišysiu į mūsų ruošiamą triušienos faršą, tai duos egzotiškumo. Česnakas sriubai duoda skanaus pikantiškumo. Česnaką dėsime į pačią pabaigą, kad jis nesudegtų“, - pagrindinius šios sriubos ingredientus vardino garsus kulinaras.

Kaip pasigaminti šį receptą žiūrėkite:

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų