• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Mano pats skaniausias marinatas. Juo marinuoju visas daržoves“, – savo tinklaraštyje „Jurgittos receptai“ pasakoja autorė.

„Mano pats skaniausias marinatas. Juo marinuoju visas daržoves“, – savo tinklaraštyje „Jurgittos receptai“ pasakoja autorė.

REKLAMA

Marinato užtenka maždaug 3-4 stiklainiams po 0,6 ml.

  • agurkų,
  • garstyčių sėklų,
  • krapų žiedynų.

Marinatas:

  • 600 ml vandens,
  • 1,5 v.š. druskos,
  • 180 gr cukraus,
  • 150 ml acto 9 proc.

Į švarius (geriausia – sterilizuotus) stiklainius sudedame krapus, garstyčių sėklas, agurkus. Užviriname vandenį su cukrumi ir druska, supilame actą ir dar kelias minutes paverdame.

Užpilame agurkus, palaikome 10 min., nupilame marinatą atgal į puodą, užviriname, vėl užpilame agurkus ir sandariai užsukame. Palaikome apverstus, kol atvės. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų