obuolių desertai
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „obuolių desertai“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „obuolių desertai“.
Receptas. Obuolių tinginys
INGREDIENTAI: 4 pakeliai sausainių (sutrupinti) 1 kilogramas obuolių (nulupti ir sutarkuoti per burokinę tarką) 500 gramų grietinės 100 gramų sviesto (arba margarinas, ištirpintas) 0.5 stiklinės cukraus šiek tiek razinų (galima ir nedėti) 3 valgomieji šaukštai želatinos (ištirpinta) Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Receptas. Obuoliai su putino uogomis
INGREDIENTAI: 2 vienetai obuolių 2 saujos putinų 2 valgomieji šaukštai medaus Paruošimo laikas: Apie 20 min. Porcijų skaičius: 1 PARUOŠIMO BŪDAS: Obuolius nulupu, perpjaunu pusiau, išimu sėklas ir pridedu uogų. Kepu iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių, iki suminkštės. Baigiant kepti, dedu medų.
Receptas. Ryžių apkepas su obuoliais
INGREDIENTAI: 800 gramų obuolių 300 gramų ryžių 3 vienetai kiaušinių 2 valgomieji šaukštai cukraus 20 gramų sviesto 2 valgomieji šaukštai vanilinio cukraus šiek tiek druskos Porcijų skaičius: 4 PARUOŠIMO BŪDAS: Ryžius užpilti virintu vandeniu, įdėti sviestą, įberti cukrų truputį druskos užvirti ir pavirti apie 5-7 minutes. Nukelti nuo ugnies uždengti ir palikti. Obuolius nulupti, supjaustyti skiltelėmis ir apibarstyti vaniliniu cukrumi ir išmaišyti.
Receptas. Obuolio desertas šventėms
INGREDIENTAI: 1 vienetas obuolių 3 valgomieji šaukštai medaus 1 saujelė razinų 1 saujelė riešutų Paruošimo laikas: Apie 20 min. Porcijų skaičius: 2 PARUOŠIMO BŪDAS: Riešutus ir razinas susmulkiname ir sumaišome su medumi. Gautą įdarą dedame į perpjautą obuolį. 10 - 15 minučių orkaitėje ir desertas paruoštas.
Receptas. Varškės pudingas su obuoliais
INGREDIENTAI: 200 gramų varškės 100 gramų obuolių 1 vienetas kiaušinių 30 gramų džiūvesėlių 3 valgomieji šaukštai cukraus 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus šiek tiek druskos šiek tiek sviesto (formai ištepti) Porcijų skaičius: 3 PARUOŠIMO BŪDAS: Varškę sumaišyti su džiūvėsėliais, kiaušinio tryniu, cukrumi ir tarkuotais obuoliais. Baltymą išplakti iki standžių putų ir atsargiai įmaišyti į masę.