• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Partnerio turinys
Turinys paruoštas bei kontroliuojamas projekto partnerio

Lietuvai šią savaitę žadama šilumos banga, o pavasarinio šviežio derliaus daržovių jūra – jau „Iki“ parduotuvėse visoje šalyje. Nuo traškių ridikėlių ir morkyčių ryšulėlių iki gražuolių savojinių ar „Romanesco“ kopūstų – daržovių gausa garsėjantis „Iki“ tinklas pasirūpino tiek asortimentu, tiek palankiomis kainomis. Dalijasi ir idėja šiam savaitgaliui: gaivias salotas derinkite su lašiša, kurią lojalūs „Iki“ pirkėjai įsigyti gali trečdaliu pigiau.

Lietuvai šią savaitę žadama šilumos banga, o pavasarinio šviežio derliaus daržovių jūra – jau „Iki“ parduotuvėse visoje šalyje. Nuo traškių ridikėlių ir morkyčių ryšulėlių iki gražuolių savojinių ar „Romanesco“ kopūstų – daržovių gausa garsėjantis „Iki“ tinklas pasirūpino tiek asortimentu, tiek palankiomis kainomis. Dalijasi ir idėja šiam savaitgaliui: gaivias salotas derinkite su lašiša, kurią lojalūs „Iki“ pirkėjai įsigyti gali trečdaliu pigiau.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Nors tikrojo pavasario dar laukiame, šviežumas gali būti kiekvienam ranka pasiekiamas. Bene plačiausias daržovių, vaisių asortimentas yra mūsų pranašumas, kurį ypač vertina pirkėjai. Šią lyderystę kuriame siūlydami ne tik apsčiai tradicinių gėrybių, bet ir kviesdami išbandyti mažiau pažintų rūšių, veislių. Rūpinamės, kad pirkėjams būtų ir skanu, ir įdomu, ir nebrangu“, – sako Vaida Budrienė, prekybos tinklo „Iki“ komunikacijos vadovė. 

REKLAMA

Šią savaitę lojalumo programoje dalyvaujantys „Iki“ pirkėjai, išleidę vos kelis eurus, namo gali parsinešti visą krepšį įvairiausių šviežių gėrybių: mažiau nei eurą kainuoja morkų, baltųjų arba įprastų ridikėlių, šviežių svogūnų ryšulėliai, skirtingų rūšių salotų vazonėlyje.

REKLAMA
REKLAMA

Pavasarišku hitu jau ne pirmus metus iš eilės tampa itin efektingai ir rafinuotai atrodantys salotų mišiniai su valgomomis gėlėmis. Įspūdis bus didelis, o kaina – maža, mat su lojalumo kortele pirkėjai išleis tik 0,79 Eur.

Šylantys orai reiškia ir dar didesnę kopūstų įvairovę. „Iki“ parduotuvėse – ne tik įprasti žiediniai, šviežio derliaus baltagūžiai kopūstai, bet ir garbanotieji savojiniai bei išvaizda užburiantys „Romanesco“ kopūstai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Iki“, garsėjanti didele pomidorų rūšių gausa, šią savaitę siūlo išmėginti šviežiai Ispanijoje sunokusių tamsiųjų „Adora“ ar mėsingųjų „Monterosa“. Tuo tarpu gaivioms salotoms ar lengvai sriubai pakaks ir poros kaliaropių, kurių viena su lojalumo kortele tekainuos 69 centus.

REKLAMA

Savaitgalį – nuolaidos ir lašišai, kiaulienai, visai maltai kavai

Tradiciškai nuo ketvirtadienio „Iki“ parduotuvėse lojalius klientus pasitinka dar daugiau nuolaidų: visai maltai kavai, visai šviežiai kiaulienai, šaldytoms picoms, karštai ir šaltai rūkytiems mėsos gaminiams, kruopoms, konservuotiems vaisiams ir daržovėms. Besiruošiančius pavasariniam valymui nudžiugins nuolaidos valymo chemijai ir indų plovikliams – su „Iki“ kortele šias prekes įsigysite su 40 proc. nuolaida.

REKLAMA

Visą savaitgalį 3 širdelių formato „Iki“ parduotuvėse – ir trečdaliu pigesnė šviežia skrosta atlantinė lašiša be galvų, uodegų. Su lojalumo kortele kilogramas jos nuo ketvirtadienio kainuoja 9,99 Eur.

Jeigu svarstote, ką gardaus, nesunkiai pagaminamo ir nebrangaus paruošti šeimai, „Iki“ kulinarijos technologė Gailė Urbonavičiūtė siūlo išbandyti lašišą su gaiviomis kaliaropių, morkų, kopūstų ir ridikėlių salotomis. Tikras vitaminų šaltinis! Užtruksite mažiau nei pusvalandį, o vakarienė ar pietūs bus ne tik skanūs, bet ir sveiki.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Lašiša su gaiviomis kaliaropių, morkų, kopūstų ir ridikėlių salotomis

Porcijos: 4

Gaminimo laikas: 25 min.

Reikės: 4 lašišos pjausnių, pipirų, druskos, aliejaus. Salotoms: 200 g šviežio kopūsto, 1 kaliaropės, 100 g šviežių morkų, 3 ridikėlių, 80 g šviežių svogūnų, ryšulėlio petražolių, 1 žaliosios citrinos sulčių, 1/4 puodelio ypač tyro alyvuogių aliejaus, 1 šaukšto medaus, 1 susmulkintos česnako skiltelės, druskos, paprikos dribsnių.

REKLAMA

Gaminame:

  1. Visas daržoves susmulkinkite (galite pjaustyti šiaudeliais arba tarkuoti stambia tarka) ir sumaišykite dideliame dubenyje, sudėkite smulkintas petražoles.
  2. Nedideliame dubenėlyje arba stiklainyje sumaišykite padažo ingredientus: alyvuogių aliejų, žaliosios citrinos sultis, medų, smulkintą česnaką, paprikos dribsnius ir druską. Gerai išmaišykite arba išplakite užsuktume stiklainyje. Apliekite daržoves ir sumaišykite, kad skoniai susilietų.
  3. Lašišos pjausnius nusausinkite popieriniu rankšluosčiu, pabarstykite pipirais. Keptuvėje įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus, sudėkite žuvį, lengvai pabarstykite druska ir kepkite 3-4 minutes iš kiekvienos pusės.

V. Budrienė primena, kad geriausiais „Iki“ pasiūlymais pasinaudoti paprasta – akcijos, nuolaidos ir ypatingi pasiūlymai skelbiami leidiniuose „Iki“ parduotuvėse, interneto puslapyje www.iki.lt ir mobiliojoje programėlėje. Joje kiekvienas pirkėjas ras ir asmeninių pasiūlymų bei dalyvaudami lojalumo programoje rinks taškus, kuriuos galės išmainyti į vertingus prizus ar nuolaidas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų