Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Nereikia ryti baltosios mišrainės per savaitę 5 kartus. Jei kartą per mėnesį baliuje ir suėsi lėkštę baltosios- nieko neatsitiks. Tik svarbu negerti degtinės su alumi ir šampanu, nešlamšti grybų su bulvėmis ir nečiaumoti visų patiekalų su duona. Antraip rytą bus skrandyje ir galvoje cheminis karas.
o tas nuotraukoje specas ar ne pedalas? tikiuos dviracio pedalu neizeidziau?
Tiesiog reikia suprasti paprasčiausią dalyką - pakeisi patiekalo ingtedientą (o dargi ir ne vieną), tai bus kita mišrainė. O jų yra įvairios sudėties, ir daug. Taigi, šita baltoji mišrainė yra būtent tokios sudėties: bulvės, morkos, rauginti agurkai, marinuoti žirneliai, kiaušiniai, majonezas, galima dar įpjaustyti krapų, kam patinka.
Ir kiek tam spicelistui metu ???? Ir ar yra ragaves tikro produkto skonio
Sugalvok savo mišrainę ir į ją dėk ką nori,o baltą mišrainę palik ramybėje.žmonės be tavęs žino ką dėti ir su kuo ir kiek valgyti..
Ne tavo reikalas kokia mano mišrainė! Nu užknisa šitie žinovai.. graikiškas jovurtas pilnas miltų- tai jau sveika?
Žirnelius galima pakeisti šaldytais,bulves kalafioru kepintu,o majoneza maisyti su graikisku jogurtu,skaniai gaunasi
@Miš
Dar vienas specas atsirado
Na nematau čia nieko blogo.Išmetam iš mišrainės virtas bulves,agurkus,morkas,žirnelius,majonezą ir kt.nesveikus produktus ir...valgom kiek tik norim,kada norim!
Tai bus visai kita mišraine, gali būti "LIEKIO" gal but ir skani ir daug kam patiks.
Tai bus visai kita mišraine, gali būti "LIEKIO" gal but ir skani ir daug kam patiks.
Ragina iš baltos mišrainės išmesti 1 produktą: čia jam ne vieta