Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Rusiškos virtuvės paliekalas-VIKIPEDIJA
Balta mišrainė-balta mėšlainė.Lietuviams tradicinė tapo, ko gero, tik obščepito laiku?
vadinasi silkė su šūba irgi nesveika valgyti
Pasidaryti namini
Kvailiai jus neraliuoti, jogurtas misraineje jau po valandos virs vandeniu ir misraine tiks tik ismest, kuo riebesnis majonezas tuo geresne misraine gaunasi, turbut geriau butu pagaminti kokybiskai o suvalgyti ne bliuda o po maziau
Juokinga: nedėkite majonezo, bulvių, raugintų agurkų ir t.t. , naudokite salierus, brokolius, šviežius agurkus... Ir čia bus balta mišrainė! Jeigu man koks nors patiekalas nepatinka, tai aš jo ir nevalgau, o ne aiškinu, kaip čia viską pakeisti reikia.
@Vika Cia jau nebe balta misraine gaunasi:D
Debile nepisk proto nes nieko neismanai
Čia gal patarimai lieknėjantiems ir žmonėms, kurie negali pilnavertiškai maitintis dėl sveikatos problemų.
Tai jus neeskit tazikais tos misraines .
Šiaip jau didžiąją dalį paros kalorijų turime gauti iš angluavandenių. Tai iš kur jas gauti jeigu ankiavandenių turinčios daržovės netinka? Raugintos daržovės negerai? Ar riebalus jau apskritai turim ekiminuoti iš savo mitybos? Na jeigu mūsų darbas ne ant sofos sėdėti, tad reikia ir angliavandenių ir riebalų.

Skaitomiausios naujienos




Į viršų