Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Aš dar ir pipirų įkraunu
Nematau nieko naujo,pati taip kepu.Juk pienas,majonezas,ar grietinėlė suminkština blyną ir jie tampa minkšti..
Visą gyvenimą naudoju šį receptą, nežinojau, kad jis ypatingas... Tik į tešlą pilį porą šaukštų aliejaus, taip sutaupau laiko, kad kiekvieną sykį neteplioti keptuvės....
Visą gyvenimą naudoju šį receptą, nežinojau, kad jis ypatingas... Tik į tešlą pilį porą šaukštų aliejaus, taip sutaupau laiko, kad kiekvieną sykį neteplioti keptuvės....
Aš cukraus nededu.
Čia tinklaraštininkė pamiršo parašyti, kad rašo penktokėm mergytėm, pradedančiom savo bandymus virtuvėje.
kam keptuve sutepti riebalais jeigu galima i mase ipilti aliejai 2-3 saukstus ir lietiniai neprisvils prrpie keptuves
@zita
O man su aliejumi nepatinka–blynai gaunasi minkšti, patyžę. Skaniausi kai keptuvė patepama bryzeliu lašinio ir kvapas toks tikras...
Pritariu, kad visi moka tokius lietinius kepti. Neturite ką rašyti, nusibodo tie patys jūsų receptai.
Miltai pienas ir kiaušiniai-kažkas naujo!!!
Kvailiau nesugalvojot
Išdavė skaniausią lietinių blynų tešlą: užsirašykite iš karto