Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Gal kam tai įprasta valgyti, bet iškepti tikrai ne visi galite.. Ačiū autorei už receptą. Gal kritikuoti yra paprasčiau, nei pačiam ką nors padaryti ar pasiūlyti. Jei nuo ryto iki vakaro trolini internete lietiniams kepti tau laiko ba baaaaa.... Gesink šviesą
Nesupratau ,kas cia naujo?
2 kiaušiniai, apie 800g. miltų, 5 šaukštai alyvuogių aliejaus, 0,5 šaukštelio druskos, 0,5l. pieno, apue 0,5l šalto vandens (dalis vandens gali būti gazuoto, blynai bus puresni). Visus ingridientus (išskyrus vandenį) išmaišyti. Tešla bus labai tiršta, todėl neliks gumuliuku. Po truputį į tešlą pilti vandens, kol gausis nei per skysta, nei per tiršta tešla. Keptuvę sutepti lašinių gabalėliu, pamirkytu aliejuje.
Mums skaniausia susuktą blyną mirkyti spirgučiu, sviesto ir grietinės padaže:)
800 g miltu?Tai cia kiek porciju?
800 g miltu?Tai cia kiek porciju?
@Mano lietiniai As
Ha ha ha cia tai naujiena pasake gal kam idomu kas nera gyvenime blynu kepe :l
Kas udegą pakels
Bet skaitote
O šiaip gerai kad rašo ,nes jaunimui labai reikalinga
Reikia įpilti aliejaus ir pabaigai ką tik užvirusio vandens. Tada blynai lengvai verčiasi ir neplyšta
Nu blyn.ka dar naujo atskleidet?Juokas ima
Ačiū už receptą.
Na, o komentatoriai paskutiniu metu...velnių gūžta, tik ir dairosi prie ko prikibti, kam ką įžeidžiančio parašyti. Įtariu liūdna ir niūri realybė pas juos, virtualiai juk drąsu įžeidinėti "visų galų meistrai".

Skaitomiausios naujienos




Į viršų