Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Aš kai išplaku tešlą visada palieku pastovėti 10-15 min kai tešla subrinksta blynai būna skanesni...
Sako "ranka atmušta", tačiau nepaaiškina kaip tešlą be gumuliukų išmaišyti. Nepilkit viso pieno iškart. Pirmiausia išmaišykit tirštesnę tešlą, pieną oilkit po truputį ir vis maišykite, tiksliau plakite. Ir,žinoma, šlakelis aliejaus. Sėkmės.
@Ona ,va, dabar, kaip sakoma, sudėjot visus taškus ant ,,i"! Ne taip kaip autorė, kuri ,,išdavė paslaptį"...
Ką čia debile naujo pasakei
Nuo kokios jūs bobos bjaurios,tai gerai kad jūs taip viską sugebate, o as dar tik pradėsiu kepti blynus,gerai kad paskaičius,tai dabar turbūt sugebėsi,ačiū už receptą.
Ačiū, kad pasidalinate savo patirtimi. Neskaitykite, kas mepatika ir bus ramu. Daug zmoniu, kurie negerbia savęs.
@A.S. su pagarba. Anokia cia patirtis. Simtas metu.
Lietinių tešlą išplaku
per 1minutę elektriniu plakikliu ir kam vargti su šluotelėmis?
@Lilija Sereikienė Aš tai suplaku su berzine šluata, kuri stovi palei duris, gaunasi purus brėžiniai blynai
Gumuliukų kad nebūtų, pueną reikia pilti dalimis, kiek galima klausytis tokių pievų
O iš miltų, kiaušinių. Ir pieno? Pati naujausia naujiena. Puolu rašytis..
Visada taip gaminu, tik cukraus nepilu. Kas nori, užsipila klevų ar kitokio sirupo, ar uogienės užsideda. Lygiai taip pat galima varškės, bananų, mėsos įdarą naudoti
Parašykit kiaušinienės receptą, bus naujiena.

Skaitomiausios naujienos




Į viršų