• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį patiekalą dviems žmonėms galima pagaminti labai greitai ir tik iš trijų ingredientų, o jei norite „kaimiškos“ bulvių košės, bulvių galite nenulupti. Minkšta kreminė bulvių košė puikiai tinka prie keptos mėsos bei daržovių.

Šį patiekalą dviems žmonėms galima pagaminti labai greitai ir tik iš trijų ingredientų, o jei norite „kaimiškos“ bulvių košės, bulvių galite nenulupti. Minkšta kreminė bulvių košė puikiai tinka prie keptos mėsos bei daržovių.

REKLAMA

Patiekalas tradiciškai gaminamas sutrinant virtas arba garuose virtas bulves su pienu, sviestu ir prieskoniais, o ją paruošite vos per 15 minučių. 

Yra daugybė bulvių košės variantų, įskaitant sūrią bulvių košę, košę su priedais ir saldžiųjų bulvių košę.

Nors bulvių košė skani, jai paruošti gali prireikti daug laiko, todėl jums puikiai pasitarnauti gali mikrobangų krosnelė, rašo express.co.uk.

Greitai pagaminama bulvių košė

„Bright Roots Kitchen“ savininkė Ashley pasidalijo itin paprastu bulvių košės gaminimo mikrobangų krosnelėje receptu.

REKLAMA
REKLAMA

„Tai puikus receptas, – sakė ji. – Ši bulvių košė jus išgelbės, kai norisi daugiau patinginiauti, o ne intensyviai plušėti virtuvėje! Pagaminsite ją mikrobangų krosnelėje per trumpą laiką. Kreminė, puri bulvių košė puikiai tinka šaltomis dienomis.“

REKLAMA

Ingredientai:

bulvės;

• 240 ml pieno;

• 3 šaukštai alyvuogių aliejaus;

• druskos ir pipirų pagal skonį.

Pirmiausia kiekvieną bulvę maždaug 10 kartų subadykite šakute ir suvyniokite į popierinį rankšluostį. Mikrobangų krosnelėje bulves kepkite 10 minučių arba įjungę keptų bulvių režimą. Jei išėmus iš mikrobangų krosnelės bulvės atrodo per kietos, įdėkite jas dar kelioms minutėms, kol odelė suminkštės.

REKLAMA
REKLAMA

Iškeptoms bulvėms leiskite penkias minutes atvėsti ir minutę mikrobangų krosnelėje pakaitinkite pieną. Kai jos pakankamai atvės, kiekvienos bulvės galuose peiliu padarykite įpjovas ir atsargiai nulupkite odelę.

Nuluptas bulves sudėkite į dubenį, supilkite pieną, prieskonius ir alyvuogių aliejų. Šakute arba bulvių trintuvu sutrinkite ir sumaišykite bulves iki pageidaujamos konsistencijos. Jei košė per tiršta, įpilkite šiek tiek daugiau pieno.

durnas receptas,durnesniu reikia paieskot.Tikriausiai rasyta,kad tik butu parasyta.
Kvailiau tikriausiai nebūna. O jei popierinis ranšluostėlis mikrobangej užsidegs?
Nespausdinkite straipsnių ypatingai apdovanotiems.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų