Gruodžio 15-osios vakarą virtuvės meistrai patiekė firminius baro patiekalus: šviežias austres, ant ugnies keptas krevetes, kumpio „jamon“ užkandžius, pyragėlius su čoriso dešra.
Svečių laukė milžiniškas gimtadienio tortas, įvairiaspalviai kokteiliai ir nuostabus atlikėjo Petro Daunio pasirodymas su šventine popdžiazo programa.
Sekdamas pasaulines maisto ir gėrimų kultūros tradicijas populiarusis Vilniaus gastrobaras „California“ dirba kiekvieną dieną ir pasitinka svečius su kokteiliais, šampano rūšių įvairove ir užkandžiais net ir vėlyvu laiku, o savaitgaliais iki 15 valandos stebina vėlyvųjų pusryčių patiekalais.
Baro „California“ 13-ojo gimtadienio šventė
(39 nuotr.) Baro „California“ 13-ojo gimtadienio šventė (Greta Skaraitienė/ BNS nuotr.)
Baro „California“ 13-ojo gimtadienio šventė (Greta Skaraitienė/ BNS nuotr.)
Baro „California“ 13-ojo gimtadienio šventė (Greta Skaraitienė/ BNS nuotr.)
Baro „California“ 13-ojo gimtadienio šventė (Greta Skaraitienė/ BNS nuotr.)
Baro „California“ 13-ojo gimtadienio šventė (Greta Skaraitienė/ BNS nuotr.)
Baro „California“ 13-ojo gimtadienio šventė (Greta Skaraitienė/ BNS nuotr.)
Baro „California“ 13-ojo gimtadienio šventė (Greta Skaraitienė/ BNS nuotr.)
Baro „California“ 13-ojo gimtadienio šventė (Greta Skaraitienė/ BNS nuotr.)
Baro „California“ 13-ojo gimtadienio šventė (Greta Skaraitienė/ BNS nuotr.)
Baro „California“ 13-ojo gimtadienio šventė (Greta Skaraitienė/ BNS nuotr.)
Baro „California“ 13-ojo gimtadienio šventė (Greta Skaraitienė/ BNS nuotr.)
Baro „California“ 13-ojo gimtadienio šventė (Greta Skaraitienė/ BNS nuotr.)
Baro „California“ 13-ojo gimtadienio šventė (Greta Skaraitienė/ BNS nuotr.)
Baro „California“ 13-ojo gimtadienio šventė (Greta Skaraitienė/ BNS nuotr.)
Baro „California“ 13-ojo gimtadienio šventė (Greta Skaraitienė/ BNS nuotr.)
Baro „California“ 13-ojo gimtadienio šventė (Greta Skaraitienė/ BNS nuotr.)
Baro „California“ 13-ojo gimtadienio šventė (Greta Skaraitienė/ BNS nuotr.)
Baro „California“ 13-ojo gimtadienio šventė (Greta Skaraitienė/ BNS nuotr.)
Baro „California“ 13-ojo gimtadienio šventė (Greta Skaraitienė/ BNS nuotr.)
Baro „California“ 13-ojo gimtadienio šventė (Greta Skaraitienė/ BNS nuotr.)
Baro „California“ 13-ojo gimtadienio šventė (Greta Skaraitienė/ BNS nuotr.)
Baro „California“ 13-ojo gimtadienio šventė (Greta Skaraitienė/ BNS nuotr.)
Baro „California“ 13-ojo gimtadienio šventė (Greta Skaraitienė/ BNS nuotr.)
Baro „California“ 13-ojo gimtadienio šventė (Greta Skaraitienė/ BNS nuotr.)
Baro „California“ 13-ojo gimtadienio šventė (Greta Skaraitienė/ BNS nuotr.)
Baro „California“ 13-ojo gimtadienio šventė (Greta Skaraitienė/ BNS nuotr.)
Baro „California“ 13-ojo gimtadienio šventė (Greta Skaraitienė/ BNS nuotr.)
Baro „California“ 13-ojo gimtadienio šventė (Greta Skaraitienė/ BNS nuotr.)
Baro „California“ 13-ojo gimtadienio šventė (Greta Skaraitienė/ BNS nuotr.)
Baro „California“ 13-ojo gimtadienio šventė (Greta Skaraitienė/ BNS nuotr.)
Baro „California“ 13-ojo gimtadienio šventė (Greta Skaraitienė/ BNS nuotr.)
Baro „California“ 13-ojo gimtadienio šventė (Greta Skaraitienė/ BNS nuotr.)
Baro „California“ 13-ojo gimtadienio šventė (Greta Skaraitienė/ BNS nuotr.)
Baro „California“ 13-ojo gimtadienio šventė (Greta Skaraitienė/ BNS nuotr.)
Baro „California“ 13-ojo gimtadienio šventė (Greta Skaraitienė/ BNS nuotr.)
Baro „California“ 13-ojo gimtadienio šventė (Greta Skaraitienė/ BNS nuotr.)
Baro „California“ 13-ojo gimtadienio šventė (Greta Skaraitienė/ BNS nuotr.)
Baro „California“ 13-ojo gimtadienio šventė (Greta Skaraitienė/ BNS nuotr.)
Baro „California“ 13-ojo gimtadienio šventė (Greta Skaraitienė/ BNS nuotr.)
Gastrožinovai tikina, kad restoranas ar baras turi atsinaujinti kas 3-7 metus.
„California“ kito jau ne sykį. Po trejų sėkmingų gyvavimo metų baras išsiplėtė beveik dvigubai, kad galėtų sutalpinti kuo daugiau svečių.
Vos atsidaręs savo lankytojams siūlė tik ispaniškų užkandėlių – tapas.
Po keleto metų pasipildė visa amerikietiškos virtuvės klasika – burgeriais, šonkauliais ir kitais griliaus patiekalais.
Jau daugelį baro gyvavimo metų į jį užsuka ir didžiausi austrių mėgėjai, nes čia visada gali gauti austrių, tiek patiektų tradiciškai, tiek – įmantriai, gurmaniškai.
Visi žino, kad „Austrių gliaudymo čempionatas“ yra organizuojamas kiekvieną rugsėjį „Imperial Hotel & Restaurant“, o baro meniu papildomas įvairiomis austrių rūšimis.
„California“ nuolat atnaujina meniu, atsižvelgiant į metų sezoną, maisto tendencijas ir, žinoma, svečių pageidavimus palikti firminius gomurį lepinančius užkandžius ir patiekalus.
REKLAMA